18 Ocak 2009

The Tupcu episode03-hdtv )))))

Tupcu bu haftaki macerasinda maalesef daha da rezil olmaya büyük çabalarla devam ediyor.

"Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Denizli Beşiktaşlılar Derneği'nin daveti üzerine bazı yöneticileriyle birlikte Denizli'ye geldi. Anemon Otel'deki toplantıya, az sayıda Beşiktaş taraftarı ilgi gösterdi. Yaklaşık iki saat süren toplantı, basına kapalı yapıldı"

Tv'de gördüğüm toplantıya katılan 3-4 tane taraftarımıza vardı, bu önemli ve coşkulu toplantının görüntülerini sizlerle paylaşmak istedim ancak anlaşılan o ki, hem basın ilgi göstermemiş hemde Başkan basının girmesini istememiş.

Nasıl istesin? Bakıyor 3-4 tane taraftar seyirci olarak, rezil olacağına bari baskıcı rejimler misali basına veto! Ey güzel Allahım, bir insan bu kadar mı kör, egolu, rezil rusva olur. Ya git kendi kendine rezil olacaksan ol, git holding'ine yönetim kurulu başkanı ol, orayı rezil et. Ne istiyorsun bizden?

Gerçi holding yönetimi açısından da durum o kadar kötü ki, holding hissedarları başkan holding başına geçse nasıl kaçarlar ellerindeki kağıtları 3e 5 e satarak? Yav sen o holdng'i de batırırsın, git orayı da kendine borçlandırsana, haydi bakalım başına yıkıyolar mı yıkmıyorlar mı?


Maalesef bizim kültürümüze iyice yapışan pervasızlık, biz göreve bırakmak için gelmedik safsataları şanlı siyah-beyaz aşkımızı öldürüyor, hemde süründürürerek. İyi pazarlar.

Hiç yorum yok: