9 Ocak 2009

The Tupcu episode02-hdtv )))))

Başkan gene bombayı patlattı, 35 yasindaki yusuf ile 20 yasindaki aydını takas etti.



Yusuf Şimşek kimdir?

Yusuf Şimşek, (d. 20 Temmuz 1975 Elmalı, Antalya) Beşiktaş J.K. 'lı millî futbolcu. 1.88 boyunda ve 74 kilo.
Aydın Karabulut kimdir?

Aydın Karabulut, (d. 25 Ocak 1988, Berlin) orta saha (Sol Kanat) mevkiinde görev yapan Türk futbolcu.

Kulüp Takımları Kariyeri Berlin'de dünyaya geldi. Küçük yaşta Hertha Berlin altyapısına girdi. Burada kendini göstererek genç milli futbol takımına kadar yükseldi. 2005-2006 sezonu ortasında Beşiktaş'a transfer oldu. Ancak teknik direktör Jean Tigana'nın isteği ile ilk sezonunun büyük bölümünü PAF takım ile geçirdi. Kanatlarda görev yapan oyuncu, gelecek vaadeden futbolcular arasında gösterilmektedir. Hızı sürati ve tekniği üst seviyede olan Aydın Karabulut, 2008-2009 sezonunda Turkcell Süper Lig'e damgasını vurabilecek bir yıldız olarak tanımlanabilir.Şimdiden "Sarı Fırtına" olarak tanımlaniyor.


Milli Takım Kariyeri 8 kez U-18, 5 kez de U-19 olmak üzere toplam 13 kez milli formayı giymiş ve bu maçlarda 2 gol atmıştır. Ümit Milli takiminda 4 gol 6 asist.
Bu iş bu tüpçü ile de mustafa hoca ile gitmez, kimse kusura bakmasın. Biri zaten salak diğeri de baktı işler yoluna girmeyecek bari günü kurtarayım diye gencecik topçuları yolladı. Kuyruğunuza tencere takıp kovacaklar sizi bu klüpten be. Rezil olduk iyice.

Hiç yorum yok: