30 Ocak 2009

Eyvahlar Olsun !

Fanatik'ten :
"Beşiktaş taraftar sitesi Forza´nın başlattığı kampanya Galatasaray ve Türk futbolunun başına ciddi dertler açabilir...
UEFA’da uzun süre hukuk kurulunda görev yapan Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Levent Bıçakcı’nın, “Galatasaray-Sivas maçında Sarı-Kırmızılı taraftarların Balili’ye yönelik yaptıkları tezahüratlar UEFA’nın kulağına giderse, başımız ciddi şekilde derde girebilir” demesinin ardından daha 24 saat bile geçmeden dün çarpıcı bir gelişme yaşandı. Beşiktaşlı taraftarların internet ortamındaki buluşma adresi Forza’nın forumlarında bir taraftar, Galatasaray’ın UEFA’ya şikayet edilmesi için kampanya başlattı. Kısa sürede büyük ilgi gören kampanya duyurusunda, UEFA’nın telefon ve faks numaraları yer alıyor"
Şanlı takımımızın ve taraftarımızın düştüğü duruma bakın. Bunların tabii ki sebepleri, enginler, demirörenler, kolotlar, erdoğanlar vs. Kesinlikli adap, terbiye, zeka, vizyon, planlama, IQ'ya ek olarak EQ bulunmayan liderler olunca tabanda zıvanadan cikiyor. Ben baskan olsam direk bu olaya mudahele ederim ve keyifsiz sonuçlarını engellemeye çalışırım.
Nasılsa Denizli de gönderilecek, bu başkan ender olarak zeka içeren bir hareket yaparda Bülent Uygun'u takıman başına getirir. NEden derseniz, bu adam düşünüyor, analiz ediyor, sistem kuruyor, aşağı yukarı ya lig radyo da ya da radyosport ta konuuyor, sistemlerini anlatıyor. Eminim bahsettiklerine ne demirören ne de sezginler izin verir. Bu sanırım ne demek istediğimi kısaca izah eder, anlamayanlar olursa memnuniyetle detaylandırırım. hayırlı cumalar....

Hiç yorum yok: