4 Şubat 2009

Sorunlar, tespitler, çözümler ! 02

Kuvvetli bir Bjk yazarı olmadığına dair tesbitimizden sonra ki başlığımız muhalefet ile ilgili olacaktı. Lakin dün geç saatte ajanlara düşen bir haber benim gibi bir çok kartal sevdalısında çölde vaha gibi oldu.
Beşiktaş dışında da bir çok değişik alana ve kuruma bakarsak da aslında görebileceğimiz bir eksiklik bu. Siyasetde bile düzgün bir muhalefet maalesef mevcut değil. Bugün AKP gitse kim gelecek sorusu büyük bir boşluk. Aslında ben gelecem ama vaktim yok =)
Neyse sulandırmayalım. Bu işler aslında FB'de de böyle. Aziz Başkan'a kafa kaldıran kafalar kopuyor. En azından birileri kafa kaldırmaya çalışıyor. Ancak Beşiktaşımızda Bilgili'den sonra hiçbir ciddi insan aday olmadı. Olsa bile ses çıkarmıyor. Herkes geri çekildi. Ve bu süreçten yönetimin olduğu kadar olmayan muhalefet ve kongre üyelerininde büyük günahı var.
Büyük Beşiktaş lıların isminin geçtiği yeni oluşum inşallah doğru bir haberdir. Bekleyip görmekten başka şansımız yok. Ancak Özilhan daha kötü olmaz. En azından beleşe bira içeriz !

Hiç yorum yok: