27 Nisan 2009

Cerrahi operasyon lazim

İstanbul'un cerrahından 2 adet rezalet daha,
1. Paşam sabahleyin bostancı daki olay yerine geliyor, araçtan iniyor üstünde takımı vs, hemen koruması koşuyor paltosunu alıyor, cerrah şöyle bir kollarını uzatıyor, ağam paşam kralım çok yaşa paltosunu giriyor, utanmasa bir de bıyıkları tarayacak. Neyse sonra tabii görevini yapıyor ve rezalet operasyona yayın yasağı getiriyor. Vay anam Vay! 2010 Kültür başkenti İstanbul'un Emn. Müdürü ve Valisinin ettiği haltlara bak.
2. Adamın kızı öldürülmüş, parçalanmış, ev temizlenmiş, cesedin parçaları ayrı ayrı kontainerlara atılır, çocuk kaçar, 30 gün geçer, 40 gün geçer, hocam bu çocuk yok ortada. Yav adam 18-19 yaşına, çakal karlos mudur nedir, bu çocuk nasıl kaçıyor? E bizim cerrah vuruyor neşteri olayı çözüyor; Kızına sahip çıksaydın diyor o kederli babaya. Vay anam vay, eğer bu lafı söylediysen direk harakiri yap defol git bu ülkeden. Rezil adam.
Bu ülkenin bu derece densizleşmesinin, alaturkalaşmasının sebebi bellidir. Ampul parti. Bu kadar cıvık cıvık, kuralsız, futursuz, tam alaturka tam pervasızlık, tam beyaz çorap. Yuh olsun!

1 yorum:

Kapali Ust dedi ki...

Kızına sahip çıksaydın lafı yüz karası bir durumdur. Eğer Türkiye'de iç işleri bakanı varsa saniye durmadan Cerrah'ı görevden almalıdır ama Cerrah'la aynı kafadaki içişleri bakanından çok fazla şey beklememek gerekir..