19 Aralık 2008

agenda


yasar alptekin'in onlarca kizi filmlerinde ve reel hayatlarinda cekirdek gibi citledikten sonra sabancinin cenazesinde aniden musluman haci triplerine girmesine mi sasirsam, metalistin 85de benfica'ya cakip grubu lider bitirmesine mi? sampiyonlar liginden cok guzel takimlar geliyor. hepsi tam bizim kalemimiz:

Fiorentina
Bordeaux
Werder Bremen
Shaktar
Marsilya
Aalborg
Dinamo Kiev
Zenit
hepsi tanidik, Aalborg haric. onu bekliyoruz. kuralar bugun 2de cekiliyor. tahminim marsilya, umudum aalborg olmadi werder ciksin diyorum. dun aggressionla beraber jagermeister esliginde fifa oynarken diyordu yildiray besiktasa gelicekmis diye. kaptan olur terlikli ibolarin basina. senelerin geyigi bu yildiray, geldi gelmedi. yanlız bu jagermeister ne guzel ickiymis be kardesim, hem meine bruder aggresione yari alman sayilir, bu blogun resmi icecegi olarak ilan ediyorum kendisini.


internet sitesine bir barda cilginca dans eden elemanlar var, boyle bir bara benim az aggresionun cok takilmisligi vardir, ama orda bu sitedeki gibi barin uzerinde dans eden mini etekli kizlar yoktu galiba. ama bu kizlarin daha fenasi bukreste bir barda vardi. deja-vu. best coctail bar. o hatiralar canlandi, b-52 uzerine bir de bmw kokteyli cakip, disarisi -10 dereceyken iceride alemci kilikli abiler gibi gomlegin ustten 3 dugmesi acik rus manitalara kesik atmalar. arkada bogazli kazak uzeri siyah ceketli kırmızı burunlu hayvani rus abilerin voodka voodka diye bagirarak yanlarindaki koca memeli kizlari sikistirmalari. hey gidi gunler demek istiyorum. asagida giris kapisi var deja-vu'nun. burdan 1 kat asagi iner, ates ufleyen kizlarin yanindan gecip bara girersin. kapida dam mam da sormazlar. allahin rumenleri bile gecmis bizi. herneyse. sifa niyetine jagermeister. nazdarovya


Hiç yorum yok: