18 Mart 2009

blog-blogger-blogcu

son zamanlarda gaste olsun, dergi olsun, tivi programi olsun hep bloglara dayadilar sirtlarini. kimileri ahlakli, blogun adresiyle felan referans vererek alinti yapiyor. kimileri sadece kopi-peyst. bedava yazar buldular bizi. hayir yarin aggresione'nin bir analizini forfortu dergisi basyazi diye yayinlarsa hic sasmiyacagim, o kalibrede yazar dunyada sinirli cunku.

bu arada icimde kalmasin, trabzon macinin hakemi, 2 takimi da cildirtti. o nasil mac yonetmektir, bu derece mi bihaber olunur mactan. yaser yavrum, badem oldu gitti. biz faulden baslayan bir gol attik, trabzon bu sene atabilecegi en guzel 2 golu bize atti, seneye maraton'un jeneriginde goruruz ilk golu. buyuk kaptan'in sansi devam ediyor, takim skibbe'nin takiminin aynisi, tek fark kaybetmiyor. tabela yazarlari icin birebir. umit karan futbolu birakmis anlasilan, emekliligini bekleyen devlet memurlari gibi oynuyor, baros'u izleyen bir taraftar olarak ne umit'e ne nonda'ya dayanmak mumkun degil. arda sen bizim bayrak adamimiz olacaksin, boyle devam et. trabzon seyircisinin 61. dakka balon anlamsizligi nereye kadar, ilkokul mcdonalds dogumgunune dondu stad bir anda.

meira'yi iyi ki satmisiz, zenit'te ilk macinda oyle bir hata yaptik ki, yureklerimize su serpti serefsizim. kendisin de dedigi gibi, 6,6 milyon oyro etmez, ne karada ne suda.

su ernst ne iyi transferdir kardesim, tek basine oynuyor besiktas'ta. bence tupcu ordayken besiktasin sansi yaver gitmeyecek, gitmesin de zaten. mazallah bu sene besiktas sampiyon olsa sitsen birakmaz o koltugu, babasi da biraktirmaz zaten, holding zor durumda.

sebo reis diye yutup'ta aratinca oyle seyler cikiyor ki, bazi gerzekler bu adama cidden biat ediyorlar falan. herif 5 senede tribunu yok etti, ocagimiza incir agaci dikti, cit cikmiyor. dost meclislerinde ahlar vahlar, baskanlar gelip geciyor, o kirli sakalli abimiz sette deri ceketiyle racon kesiyor. yeni stadi isciler grev yapmayi keser de bitirebilirsek, bu sebo'dan kurtulmamizi diliyorum bu vesile ile.

Hiç yorum yok: